top of page

Leadhatatlan túlsúly? Hormon problémák? Van megoldás!


Inzulinrezisztencia? PCOS? Pajzsmirigy alul/felül működés? Egyéb endokrin problémák? Hiába edzel, diétázól nem tudsz megszabadulni a súlyfeleslegedtől?

Mindenki mást mondd mit csinálj? Már azt se tudod, hogyan kezdj hozzá, ezért inkább eszel egy "csokis muffint" és azt mondod, majd holnap elkezdem?! Aztán majd holnap, majd holnap...

Kezd el ma, gyere el egy állapotfelmérésre, tudd meg pontosan mennyit kéne leadnod, ahhoz, hogy újra formába lendülj! Meghatározzuk a saját anyagcsere profilodat, személyre szabott edzéstervet készítünk!

Tapasztalatból tudom, mit jelent Inzulinrezisztenciával és PCOS-el szembe nézni.

2011-ben diagnosztizálták, sikerült 10kg túlsúlyt magamra szednem 1 év alatt, úgy hogy korábban soha nem voltak súly problémáim. A legnehezebb számomra az volt, hogy mindenki mást mondott...

150 g szénhidrát??? Hülyeség! Klasszikus hiba a mai standard kezelés 150g szénhidrát diéta, mindenkinek!!! Nem vagyunk egyformák nem lehet mindenkinek ugyanazt a diétát beállítani.

És legfőképpen nem diétát kell választani, hanem egy teljes életmód váltásra van szükség, ami nem megy egy nap alatt, segítség nélkül meg végképp nem!

Vannak alapszabályok, amiket mindenképpen be kell tartani:

Fogyni akarsz egyél fehérjét TTKG/1,5g/nap! Tudtad, hogy az egészséges fogyáshoz elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel?

Ne egyél glutén tartalmú ételeket!

Tudtad, hogy ha nem vagy glutén érzékeny, akkor is egy kontraindikációt jelent a szervezetben ezen és más betegségek esetében is?

Ne kávézz!

Tudtad, hogy a kávé gátolja a fogyást? Ne egyél finomított szénhidrátokat! Tudtad, hogy az emberi szervezet 10g/nap-nál több cukrot nem tud tolerálni?

Egyél szelént! Tudtad, hogy egy egészséges embernek naponta 4μg/TTKG szelén bevitelre van szüksége Magyarországon?

És folytathatnánk a sort...

Segítünk abbban, hogy ki tudj igazodni a hasznos és haszontalan szabályok között!

Ezenkívül a táplálkozás helyreállítása édes kevés ezeknél a betegségeknél, ha valóban leszeretnél fogyni akkor hetente minimum 2-3 alkalommal edzened kell!

De nem mindegy, hogy milyen edzésformát választasz! Intervall edzésmódszerek ajánlottak: HIIT training, TABATA, köredzések

Mi az a TABATA? BŐVEBB INFO

A jó alak, egészséges test ne csak álomkép legyen, kezd el valósítsd meg Önmagad!


245 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page