top of page

Házirend 

A házirend, mindkét helyszínen érvényes és betartandó: Utolsó frissítés: 2023.07.01.
Üzemeltető/
Stúdiók:
Aerial Yoga Hungary 1061 Bp. Bajcsy Zsilinszky út 31.

Aerial Networks Kft

1031 Budapest, Torma Károly utca 23.

Adószám: 32184428-1-41


Aerial Sports Academy 1074 Bp. Dohány utca 28.

Aerial Networks Kft
1031 Budapest, Torma Károly utca 23.
Adószám: 32184428-1-41

Covid19 szabályok:

A jelenlegi kormány rendelet értelmében stúdiók védettségi igazolvány nélkül látogathatóak!

Várunk mindenkit szeretettel! 

Viszont szeretnénk felhívni a figyelmet most is, hogy bérlethosszabbításra, visszatérítésre és egyéb bérlettel kapcsolatos módosításokra covid oltással/nem oltással, bezárással összefüggésben nincs lehetőség, sem most sem pedig az elkövetkezendőkben! 

 

Akkor vásárolj bérletet, ha számolsz ezekkel a tényezőkkel, mérlegelj a következő bérletvásárláskor, inkább vegyél napijegyet.

Reklamációt, kérést nem tudunk fogadni ezzel kapcsolatban. Egy esetleges kötelező bezárás esetén a bérletek automatikusan befagyasztásra kerülnek és az éppen aktuális ránk vonatkozó kormány rendeletnek megfelelően járunk el. 

 

Rendszeresen járó, bérletes vendégeknek pedig idén is a következő lehetőséggel kedveskedünk:

- évente 1x bérlethosszabbítás 1 hét

- 3x pótdíjmentes lemondás 24 órán belül

Ezt bármikor lehet kérni a recepciós lányok segítenek, csak bérlettel rendelkező vendégeinknek szól.
 

Saját törölköző használat, ahogy eddig is kötelező!

Megérkezéskor, az órák/előtt után kézfertőtlenítés, kézmosás

Az órán használt eszközök lefertőtlenítése

Az órákra csak megfelelő egészségügyi állapotban gyere, ha tudomásod van arról, hogy esetleg fertőző lehetsz tájékoztasd a stúdiót, ha azt megelőzően voltál órán.

Házirend betartása

A Stúdióban UVC fényes légtisztító üzemel!

Bejelentkezés:

Kérjük konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt megkezded a légjóga és légtorna órák látogatását, majd a foglalással egy időben töltsd ki egészségügyi ás általános belegyező nyilatkozatunkat.

 

Férfi vendégek belépése:
Férfi vendégeink hölgy kísérővel vagy előzetes ajánlás útján tudnak csatlakozni óráinkhoz, foglalkozásainkhoz.Első alkalommal foglaláskor kérjük a megjegyzés rovatban tüntessék fel a kísérő vagy ajánló személy nevét. Szívesen látunk az órákon férfi vendégeket is, hiszen a légjóga illetve egyéb változatai mindkét nem számára kiváló mozgásforma, azonban a légtorna órákra: Aerial Fitness, Silk stb. nem áll módunkban idegen férfiakat beengedni. Személyes biztonságunk illetve a hozzánk járó hölgy vendégek biztonsága az első. Mint magán intézmény pedig fenntartjuk a jogot, hogy azt engedjük be az órákra akit saját szabályrendszerünk alapján arra alkalmasnak tartunk, továbbá az órákon csak az vehet részt aki előzetes érvényes regisztrációval rendelkezik. Az órán való részvételt megtagadhatjuk különösebb indoklás nélkül. Figyelmesen olvasd végig az óratípusok leírását, hogy a szintednek megfelelő órára tudj bejelentkezni. Amennyiben nem tudod eldönteni, melyik órával kezdj, segítünk! Kezdőként kérjük, ne gyere haladó órára.

 

Időpontfoglalás:
A jógaórán csak az online foglalási rendszerben történő bejelentkezés után lehet részt venni, a férőhelyek száma limitált, kérjük időben jelezd ha nem tudsz megjelenni a foglalt időpontban. Az órák csak akkor kerülnek megtartásra, ha az online rendszerben van bejelentkezett vendég. Kérjük, hogy a regisztráció során add meg elérhetőséged, hogy órarendi változás esetén értesíthessünk. Amennyiben valamilyen okból nem tudsz ott bejelentkezni, írj emailt, üzenetet a Facebookon, vagy sms-t is küldhetsz !

 

Pótdíj:
24 órán belül lemondott csoportos foglalásokért 2000 Ft foglalás lemondási díjat számolunk fel, melyet 5 munkanapon belül rendezni kell. Személyi edzések illetve gyógytorna kezelések esetében az egyéni foglalkozás összegének 50%-t kell kifizetni pótdíjként, melyet 5 munkanapon belül rendezni kell.

Árak és Fizetési lehetőségek:
60 perces alap órák 3000 Ft/fő, a 90 perces alap órák 4000 Ft/fő,
60 perces bérletek mellé: 90 perces órákra kiegészítő jegy szükséges, mely 1000 Ft/fő! 
A helyszíneken csak készpénzes fizetés lehetséges. 

Bérletek:

A Bérletek mindkét helyszínen érvényesek.
Bérletek érvényessége a megkezdés napjától számított 6 hét.
A bérleteket nem lehet meghosszabbítani, ezért tervezd úgy, hogy a lejárati időn belül fel tudd használni!
Havi korlátlan bérlettel az összes óra kiegészítő jegy nélkül látogatható, 30 napig érvényes a vásárlás napjától számítva, napi egy órára lehet vele jönni, minden további óra az adott napon 1000 Ft-s kiegészítő jeggyel látogatható. 
Bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani vagy a pénzt visszafizetni

Érkezés/Távozás:

 • Első alkalommal töltsd ki egészségügyi és általános beleegyező nyilatkozatunkat, a ezek hiányában az órán való részvétel nem lehetséges!

 • Óra elején jelezd az oktatónak, ha valamilyen sérülésed, vagy betegséged van! Érkezz a stúdióba legalább 15 perccel a légjóga és légtorna órák kezdése előtt.

 • Aki több mint 5 percet késik az óráról, az nem vehet részt rajta.
  (Amennyiben korábban el kell menned az óráról jelezd az oktatónak előre, válassz helyet az ajtó közelében, illetve a relaxáció megkezdése előtt távozz, anélkül, hogy megzavarnád a többieket.Kérjük mellőzd a hangos elköszönést.)

 • Kérjük miután beléptél vedd le a cipődet, válassz nyugodtan papucsot. Amíg az előző óra tart, kérjük, várakozz türelmesen az előtérben!

 • A légjóga és légtorna ideje alatt kérjük a folyosón is csendesen, halkan beszélgess.

 • Kérjük az öltözőben öltözz át, és a kabátot, táskát hagyd az öltözőben.
  Az öltöződobozokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, nagyobb értéket hozz be a terembe.
  Az óra után, kérjük hagyj rendet és tisztaságot magad után az öltözőben is, a szemeted ne hagyd az öltöző dobozban, sem a szekrény tetején.
  Az öltöző dobozodat kérjük rakd vissza a helyére. Az itt felejtett ruhákat stb. hónap végéig őrizzük az öltözőhelyiségben található dobozban, majd leselejtezzük.


Étel/Ital fogyasztás:
Óra előtt, alatt nem tanácsos enni, inni, viszont utána nagyon fontos a folyadék pótlása. A teremben találsz szőlőcukrot, szükség esetén használd, ne feledd egy-egy szem szőlőcukor is óriási cukor dózis ;)

Öltözet:
Mezítláb (vagy légjóga órán: zokni), Kényelmes hosszú vagy 3/4-es cicanadrág, rövid vagy hosszúujjú trikó, vagy tornadressz A ruházat sima felületű legyen, ne legyen rajta zip-zár vagy egyéb kiálló kiegészítő ami kiszakíthatja a hammockot, Nyaklánc, karkötő, gyűrű viselése TILOS és balesetveszélyes! Piercing ami beleakadhat a hammockba vagy hosszú, hegyes műköröm kizárja az órán való részvételt

Higiénia:
Kérjük, mielőtt elkezdenéd használni az eszközöket moss kezet, lehetőség szerint távolítsd el a sminket, a mellékhelyiségben találsz sminklemosót a mosdó fölött. Szükség esetén kérjük tisztítsd meg a talpad az erre a célra használható fertőtlenítő sprayel, különösképpen a nyári időszakban, amikor papucsban érkezel.
Szintén a mellékhelységben találod a mosdó fölött.
A jógaórákon biztonsági és egészségügyi okokból kötelező a matrac leterítése saját törölközővel vagy szőnyeggel, hammockok frissitése textil frissítő és fertőtlenítő spray-el. Tisztasági betétet, tampont találsz a mellékhelyiségben az erre a célra kialakított rekeszben, kérjük a használtat ne dobd a wc-be, kérjük az erre a célra kihelyezett kukába tedd. Ha ráizzadtál a matracodra, akkor óra után takarítsd le, és száraz állapotban tekerd fel, tedd a matractartó dobozba. Kérjük, ha beleizzadtál a hammockodba, frissítsd az óra után a kihelyezett textil frissítővel.

Biztonság:
Ne helyezz semmit a fűtőtestekre vagy eléjük, mert meghibásodnak! Kérjük a tükröknek ne dőlj neki, és a gyakorlatok végrehajtásánál mellőzd a túlzott hintázást a tükör irányába. Kérjük vigyázz az eszközökre, felszerelésekre, játékokra mások is ezt használják :)

Hammock beállítások:
A hammockokat az oktatón és a recepciós lányokon kívül, akasztgatni, megkötözni, kikötözni szigorúan TILOS! Az oktató a hammockot mindenkinek beállítja az óra elején. Ez a megkezdett óra idejében történik nagyjából 5 perc

Óra menete:
A légjóga és légtorna órán mindenkinek kötelező követnie az oktató utasításait, és mellőznie a másokat zavaró viselkedést, megnyilvánulásokat.
Az óramenetétől eltéri nem lehet, kérjük ne végezz általad kitalált gyakorlatokat, ha valamelyik gyakorlatot szeretnéd megcsinálni, ami nem tartozik az óra feladatai közé, óra elején mutasd meg az oktatónak és akkor beépíti az órába. Ellenkező esetben az oktató megkérhet, hogy távozz!
Vigyázz önmagad és társaid testi épségére!
Ha extra segítségre van szükséged valamelyik pózban, jelezd ezt az oktatónak!
Az órán saját felelősségre veszel részt, ezért figyeld a tested jelzéseit és tudatosítsd magadban, hogy bármikor leállhatsz pihenni.

Fényképezés/Videó felvétel készítés:
Az órákon kérjük ne fényképezz, tedd el a telefonod és halkítsd le, a rezgőmódot is kapcsold ki, mert megzavarja az óramenetét. A relaxáció után az óra végén lesz lehetőséged fényképet készíteni. A légtorna órákon az oktató készít fényképet mindenkiről, melyet az óra után feltöltünk az Aerial Sports Academy - Klubtagok/Members csoportba, ha nagyon szeretnél te is készíthetsz pár képet, de ne feledd eredetileg sportolni jöttél ;)
Amennyiben a saját telefonoddal szeretnél videót vagy képet készíteni kérj engedélyt az oktatótól és a jelenlévőket is tájékoztasd. 

Több alkalmas workshopok:
Amennyiben meghirdetünk egy több alkalomból álló workshopot pl: 4 alkalmas, az azt jelenti, hogy a jelentkezőknek mind a 4 alkalmon részt kell venniük Amennyiben nem tudsz résztvenni mind a 4 alkalmon, akkor emailben előre jelezd felénk, és ha nem telik meg a workshop olyan résztvevőkkel, akik mind a 4 alkalmon részt tudnak venni, akkor beírunk téged.

 

Védejgy oltalom:

Az Aerial Yoga Hungary és az Aerial Sports Aacdemy saját márkánk, védjegy oltalommal rendelkezik Magyarországon mint a ahogyan a hozzátartozó al-brandek programok és események is.
Mind az óráknak, órameneteknek, weboldalon található szövegeknek, leírásoknak programoknak, eseményeknek a részben vagy teljes egészében engedély nélküli másolása vagy 3.félnek való átadása, fényképek videók engedély nélküli készítése 3. félnek való átadása szigorúan TILOS!


Köszönjük! #lógjvelünk!
Aerial Girls

bottom of page