top of page

Házirend 

A házirend, mindkét helyszínen érvényes és betartandó: Utolsó frissítés: 2024.07.01.
Üzemeltető és 
Stúdiók:
Aerial Yoga Hungary 1061 Bp. Bajcsy Zsilinszky út 31.

Aerial Networks Kft

1074 Bp. Dohány utca 28

Adószám: 32184428-1-41


Aerial Sports Academy 1074 Bp. Dohány utca 28.

Aerial Networks Kft
1074 Bp. Dohány utca 28
Adószám: 32184428-1-41
 
Egészégügyi rendelkezések: 

Saját törölköző használat, ahogy eddig is kötelező!

Megérkezéskor, az órák/előtt után kézfertőtlenítés, kézmosás

Az órán használt eszközök lefertőtlenítése

Az órákra csak megfelelő egészségügyi állapotban gyere, ha tudomásod van arról, hogy esetleg fertőző lehetsz tájékoztasd a stúdiót, ha azt megelőzően voltál órán. 

A légtorna egy extrém sport,
 a foglalkozásokon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, az esetleges balesetekért nem vádolható az Aerial Yoga Hungary vagy az Aerial Sports Academy egyik dolgozója sem. 


Bejelentkezés:
Az órákra csak érvényes foglalással rendelkezők tudnak csatlakozni!

A foglalással egy időben töltsd ki egészségügyi ás általános belegyező nyilatkozatunkat, az órán való részvételhez szükséges a kitöltött egészségügyi nyilatkozat. Amennyiben szükséges konzultálj kezelőorvossal. 

 

Férfi vendégek belépése:
Első alkalommal, férfi vendégeink hölgy kísérővel vagy előzetes ajánlás útján tudnak csatlakozni óráinkhoz, foglalkozásainkhoz.
Első alkalommal foglaláskor kérjük a megjegyzés rovatban tüntessék fel a kísérő vagy ajánló személy nevét.
Szívesen látunk az órákon férfi vendégeket is, hiszen a légjóga illetve egyéb változatai mindkét nem számára kiváló mozgásforma. Elsősorban férfiaknak az aerial yoga, aerial gerinc yoga, aerial pilates és jógakerék órákat ajánljuk. Amennyiben nem tudod eldönteni, melyik órával kezdj, segítünk!
Mint magán intézmény pedig fenntartjuk a jogot, hogy azt engedjük be az órákra akit saját szabályrendszerünk alapján arra alkalmasnak tartunk, továbbá az órákon csak az vehet részt aki előzetes érvényes regisztrációval rendelkezik. Az órán való részvételt megtagadhatjuk különösebb indoklás nélkül. 

Időpontfoglalás:
A óráinkon csak az online foglalási rendszerben történő bejelentkezés után lehet részt venni, a férőhelyek száma limitált, kérjük időben jelezd ha nem tudsz megjelenni a foglalt időpontban.
Az órák csak akkor kerülnek megtartásra, ha az online rendszerben van bejelentkezett vendég. Kérjük, hogy a regisztráció során add meg elérhetőséged, hogy órarendi változás esetén értesíthessünk. Amennyiben valamilyen okból nem tudsz ott bejelentkezni, írj emailt, üzenetet a Facebookon, vagy sms-t is küldhetsz!

 

Pótdíj:
24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével. 24 órán belül lemondott foglalások bérletes vendégeink esetében ugyan úgy levonásra kerülnek a bérletből. Minden bérlettípus esetében kötelező pótdíjat fizetni 24 órán belül.
Napijegyes vendégeinek pedig a napijegy összegével megegyező pótdíjat számolunk fel, melyet a következő alkalommal rendezni kell. Amennyiben nem rendezi valaki a pótdíjat, nem tud résztvenni a foglalkozásokon. 

Árak és Fizetési lehetőségek:
60 perces alap órák 4000 Ft/fő, a 90 perces alap órák 5000 Ft/fő,
60 perces bérletek mellé: 90 perces órákra kiegészítő jegy szükséges, mely 1000 Ft/fő! 
A helyszíneken csak készpénzes fizetés lehetséges. 

Bankkártyás fizetés:
2024. január 1-től a Bajcsy Zs. úti teremben újból lehet kártyával fizetni, a Dohány utcában csak készpénzzel, illetve napijegyeket lehetőség van a weboldalon keresztül kártyával kifizetni. 

Bérletek:

Bérlet felhasználási feltételek 2024. 01.01.-től
60 és 90 perces bérletek
6 hétig érvényesek
60 perces bérletek esetében 90 perces órákhoz 1000 Ft kiegészítő jegy szükséges
24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével. 24 órán belül lemondott foglalások bérletes vendégeink esetében ugyan úgy levonásra kerülnek a bérletből. Napijegyes vendégeinek pedig a teljesárú napijegy összegével megegyező pótdíjat számolunk fel, melyet a következő alkalommal rendezni kell. Amennyiben nem rendezi valaki a pótdíjat, nem tud résztvenni a foglalkozásokon. 
Havi Korlátlan bérlet

A vásárlás napjától számított 30 napig érvényes,
napi egy órára lehet vele jönni, minden további óra az adott napon 1000 Ft-s kiegészítő jeggyel látogatható

24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével, vagyis minden esetben teljes árú napi jegy fizetendő pótdíjként.

Kedvezmények:
Minden vendégünknek bevezetésre kerül évi 1 alkalom 24 órán belüli ingyenes lemondás
Minden bérletes vendégünk évi 3+1 ingyenes lemondást biztosítunk:

Bérletes vendégeinek évi 3+1 alkalma amikor díjmentesen mondhatja le 24 órán belül a foglalását.

Az ingyenes lemondás pedig rögzítésre kerül a profilban, így mind a két fél tudja, hogy mikor lett felhasználva.
Bérletes vendégeinek évente 2x 1 hét bérlet hosszabbítás kérhető, szintén rögzítésre kerül a személyes profilban. Érkezés/Távozás:

 • Első alkalommal töltsd ki egészségügyi és általános beleegyező nyilatkozatunkat, a ezek hiányában az órán való részvétel nem lehetséges!

 • Óra elején jelezd az oktatónak, ha valamilyen sérülésed, vagy betegséged van!

 •  15 perccel az órakezdés előtt meg kell érkezni, az óra kezdést követően nincs lehetőség csatlakozni az órára. A késve érkezőket biztonsági okokból nem engedjük be a kezdést követően, ugyanis nincs lehetőség az eszköz beállításra, ha megkezdődött az óra. 
  (Amennyiben korábban el kell menned az óráról jelezd az oktatónak előre, válassz helyet az ajtó közelében, illetve a relaxáció megkezdése előtt távozz, anélkül, hogy megzavarnád a többieket.Kérjük mellőzd a hangos elköszönést.)

 • Kérjük miután beléptél vedd le a cipődet, válassz nyugodtan papucsot. Amíg az előző óra tart, kérjük, várakozz türelmesen az előtérben!

 • A légjóga és légtorna ideje alatt kérjük a folyosón is csendesen, halkan beszélgess.

 • Kérjük az öltözőben öltözz át, és a kabátot, táskát hagyd az öltözőben.
  Az öltöződobozokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, nagyobb értéket hozz be a terembe.
  Az óra után, kérjük hagyj rendet és tisztaságot magad után az öltözőben is, a szemeted ne hagyd az öltöző dobozban, sem a szekrény tetején.
  Az öltöző dobozodat kérjük rakd vissza a helyére. Az itt felejtett ruhákat stb. hónap végéig őrizzük az öltözőhelyiségben található dobozban, majd leselejtezzük.


Étel/Ital fogyasztás:
Óra előtt, alatt nem tanácsos enni, inni, viszont utána nagyon fontos a folyadék pótlása. A teremben találsz szőlőcukrot, szükség esetén használd, ne feledd egy-egy szem szőlőcukor is óriási cukor dózis ;)

Öltözet:
Mezítláb (vagy légjóga órán: zokni), Kényelmes hosszú vagy 3/4-es cicanadrág, rövid vagy hosszúujjú trikó, vagy tornadressz A ruházat sima felületű legyen, ne legyen rajta zip-zár vagy egyéb kiálló kiegészítő ami kiszakíthatja a hammockot, Nyaklánc, karkötő, gyűrű viselése TILOS és balesetveszélyes! Piercing ami beleakadhat a hammockba vagy hosszú, hegyes műköröm kizárja az órán való részvételt

Higiénia:
Kérjük, mielőtt elkezdenéd használni az eszközöket moss kezet, lehetőség szerint távolítsd el a sminket, a mellékhelyiségben találsz sminklemosót a mosdó fölött. Szükség esetén kérjük tisztítsd meg a talpad az erre a célra használható fertőtlenítő sprayel, különösképpen a nyári időszakban, amikor papucsban érkezel.
Szintén a mellékhelységben találod a mosdó fölött.
A jógaórákon biztonsági és egészségügyi okokból kötelező a matrac leterítése saját törölközővel vagy szőnyeggel, hammockok frissitése textil frissítő és fertőtlenítő spray-el. Tisztasági betétet, tampont találsz a mellékhelyiségben az erre a célra kialakított rekeszben, kérjük a használtat ne dobd a wc-be, kérjük az erre a célra kihelyezett kukába tedd. Ha ráizzadtál a matracodra, akkor óra után takarítsd le, és száraz állapotban tekerd fel, tedd a matractartó dobozba. Kérjük, ha beleizzadtál a hammockodba, frissítsd az óra után a kihelyezett textil frissítővel.

Biztonság:
Ne helyezz semmit a fűtőtestekre vagy eléjük, mert meghibásodnak! Kérjük a tükröknek ne dőlj neki, és a gyakorlatok végrehajtásánál mellőzd a túlzott hintázást a tükör irányába. Kérjük vigyázz az eszközökre, felszerelésekre, játékokra mások is ezt használják :)

Hammock beállítások:
A hammockokat, silkeket egyéb légtorna eszközöket az oktatón és a recepciós lányokon kívül, akasztgatni, megkötözni, kikötözni szigorúan TILOS! Az oktató a hammockot mindenkinek beállítja az óra elején. Ez a megkezdett óra idejében történik nagyjából 5 perc

Óra menete:
A légjóga és légtorna órán mindenkinek kötelező követnie az oktató utasításait, és mellőznie a másokat zavaró viselkedést, megnyilvánulásokat.
Az óramenetétől eltéri nem lehet, kérjük ne végezz általad kitalált gyakorlatokat, ha valamelyik gyakorlatot szeretnéd megcsinálni, ami nem tartozik az óra feladatai közé, óra elején mutasd meg az oktatónak, ha van rá lehetőség beépíti az órába. Amennyiben a fenti szabályokat nem veszed figyelembe az oktató megkérhet, hogy távozz!
Vigyázz önmagad és társaid testi épségére!
Ha extra segítségre van szükséged valamelyik pózban, jelezd ezt az oktatónak!
Az órán saját felelősségre veszel részt, ezért figyeld a tested jelzéseit és tudatosítsd magadban, hogy bármikor leállhatsz pihenni.

Fényképezés/Videó felvétel készítés:
Az órákon kérjük ne fényképezz, tedd el a telefonod és halkítsd le, a rezgőmódot is kapcsold ki, mert megzavarja az óramenetét. A relaxáció után az óra végén lesz lehetőséged fényképet készíteni. A légtorna órákon az oktató készít fényképet mindenkiről, melyet az óra után feltöltünk az Aerial Sports Academy - Klubtagok/Members csoportba, ha nagyon szeretnél te is készíthetsz pár képet, de ne feledd eredetileg sportolni jöttél ;)
Amennyiben a saját telefonoddal szeretnél videót vagy képet készíteni kérj engedélyt az oktatótól és a jelenlévőket is tájékoztasd. 

 

Események, Programok, Workshopok

A következőkben csak úgy lehet eseményekre jönni, ha kitöltötted az esemény táblázatát:

-milyen eszközön/eszközökön szeretnél dolgozni

-előre be kell írni a táblázatba, mely konkrét gyakorlatokkal fogsz készülni.

-Amennyiben 1 hét van az eseményig és nincs infód, nem tudsz csoportról táblázatról, vedd fel velünk a kapcsolatot, segíteni fogunk.


Események részvételénél szintrendszer:
Amikor csinálunk egy adott programot, mindig meghírdetjük, hogy milyen szinten lévő vendégek tudnak csatlakozni, ha nem tudod melyik csoportba tartozol kérdezd meg az oktatódat. Csak és kizárólag a stúdió vendégei csatlakozhatnak ezekre a programokra, teljesen kezdők csak bizonyos eseményekre tudnak csatlakozni, ezt mindig jelezzük előre.

minden eseményhez csinálunk egy külön esemény csoportot, amiben kommunikálunk veletek a részletekről, illetve emailben is kiküldjük az infókat.
Erre azért van szükség, hogy csak a résztvevőkkel tudjunk kommunikálni, illetve infókat fényképeket tudjunk megosztani a résztvevőkkel. Ez mindig így volt, mindig így is lesz. Mindig jó előre küldjük az infókat, több csatornán is.

Azzal mi nem tudunk foglalkozni, hogy mindenki elolvasta-e és tudomásul vette-e.

Ha nincs infód 5 nappal a program előtt érdeklődj az oktatódnál, hogy esetleg valamilyen technikai hiba miatt nem kaptad-e meg. Mi lehet? Rosszul beírt emailcím, vagy későn jelentkeztél, és mi már kiküldtük az info mailt, ebben az esetben neked kell jelezned felénk, hogy infóra van szükséged.

Események- Felkészültség:

Ezekre az eseményekre, fotózásokra mindig felkészülten kell érkezni, előre meg kell adni általában egy erre a célra kialakított táblázatban, hogy milyen eszközön/eszközökön fogsz dolgozni. Miért?

Azért mert ez alapján tervezzük meg az időbeosztást, ki ki után következik, hogy flottul menjen minden és mindenki elég időt töltsön a levegőben.

Ha ezt nem teszed meg, akkor kiszúrsz a többiekkel is és az oktatókkal is.

Felkészültség? Igen! Tudnod kell a gyakorlatokat, mit akarsz és a hozzátartozó alapokat. Miért? Mert itt nincs lehetőség arra, hogy új dolgokat tanulj, egy eszköz van. Ezek a programok azt a célt szolgálják, hogy amit az órán megtanultál azt bemutasd egy jól kreált háttérben, fotózáson, helyszínen.

Ezek csoportos közösségi programok, van lehetőséged személyi edzést kérned, ahol csak rólad szól minden.

Ezeken az eseményeken előre beosztott lista alapján váltjátok egymást 1-2 gyakorlat után.
 

Események-Időbeosztás:

Amennyiben nem tudsz teljes tartalomban részt venni, vagy gyere el inkább egy másik alkalommal, vagy csatlakozz oda ahova oda érsz, és fogadd el, hogy emiatt te kevesebbet tudsz résztvenni az adott programból, egyénileg nem tudunk igazodni. Személyi edzésre mindig van lehetőséged.

Események-Eszköz védelem:

Eszközök és környezet, az eseményeken kérjük, hogy ugyanúgy figyeljetek oda arra, hogy ne szemeteljetek, pakoljatok el magatok után, és vigyázzatok az eszközökre.

ha ezekre mindenki odafigyel akkor szuper programokon vehetünk részt, mindenki egyformán sokat mehet fel az eszközre.

 

Védejgy oltalom:

Az Aerial Yoga Hungary és az Aerial Sports Aacdemy saját márkánk, védjegy oltalommal rendelkezik Magyarországon mint a ahogyan a hozzátartozó al-brandek programok és események is.
Mind az óráknak, órameneteknek, weboldalon található szövegeknek, leírásoknak programoknak, eseményeknek a részben vagy teljes egészében engedély nélküli másolása vagy 3.félnek való átadása, fényképek videók engedély nélküli készítése 3. félnek való átadása szigorúan TILOS!


Köszönjük! #lógjvelünk!
Aerial Girls

bottom of page