top of page

Aerial Mami Style, légtorna anyukáknak babával

Aerial Silk és Fitness órák anyukáknak akik szülés után visszaszeretnének térni a légtornához. Az órára kisbabával együtt lehet csatlakozni, 6 hetes kortól.

Az óra főcélja a sportági szülésutáni regeneráció. Fókuszban a szétnyílt hasizom, medence, gát regenerációja. Légtorna alapok, erősítés és nyújtás. Két eszközzel fogunk dolgozni az órákon, silkkel és hammockkal az egyéni igények figyelembevételével. Nyújtásokhoz és a regenerációs gyakorlatokhoz, pedig pilates talajgyakorlatok és jógakerék gyakorlatait is fogjuk végezni.



A babáknak a teremben megtalálható minden szükséges eszköz, hogy amíg anya edz biztonságosan és kényelmesen töltsék az időt kor szerint.

Pelenkázó, cumisüveg melegítő, adamo hammock, járóka, babajátékok, stb.


Helyszín: Aerial Sports Academy Dohány utca 28., babakocsikkal is kényelmesen és könnyen be lehet jutni.


90 perces óra, maximális létszám 6 fő + 6 kisbaba

Időpont: Szerda 11:00 Belépő: 3500 Ft/anyuka Első alkalom: szeptember 15. szerda 11:00 Időpontfoglalás: https://www.aerialyogahungary.hu/bookings-checkout/aerial-mami-style-baba-mama-l%C3%A9gtorna?referral=service_list_widget


Néhány felmerülő kérdés

Mikortól lehet elkezdeni?

Szülés után 6 héttel, amennyiben a kezelőorvos is jóváhagyta a sporthoz való visszatérést.


Szétnyílt a hasizmom, jöhetek?

Igen, amennyiben nincs orvosi ellenjavaslat. Az órán külön gyakorlatsorral fókuszálunk a szétnyílt hasizom helyreállítására.


Császárral szültem, jöhetek?

Alapvetően nincs különbség császár vagy természetes szülés után a légtornához való visszatérésnél, de azt mindenképpen szeretném kiemelni, hogy a császáros regeneráció sokkal több türelmet igényel magunkkal szemben a légtorna tekintetében. Lesznek gyakorlatok amik nehezebben mennek újra, ezért is fontos kihangsúlyozni, hogy soha ne másokhoz hasonlítsuk magunkat, illetve a visszatérés rögös útján gondoljunk arra, hogy közben világra hoztunk egy csodálatos életet.


Korábban nem légtornáztam, teljesen kezdőként csatlakozhatok szülés után?

Alapvetően igen, de azért javasolt előtte egy állapotfelmérés, konzultáció.




Aerial FitMami Online

Eszköz nélküli online csoportos óra, ahova szintén a babákkal együtt lehet csatlakozni. Az órát a ZOOM felületén tartjuk, minden csütörtökön 11-kor. 60 perces foglalkozás, nem igényel semmilyen eszközt, csak egy jógaszőnyeget. Az órára szülés után 6 héttel lehet csatlakozni, amennyiben a kezelőorvos is jóváhagyta a sporthoz való visszatérést.

Az óra főcélja a sportági szülésutáni regeneráció. Fókuszban a szétnyílt hasizom, medence, gát regenerációja, erősítés és nyújtás.


Időpont: Csütörtök 11:00 Online jegy: 1500 Ft/anyuka


Nyáriszünet utáni első alkalom: Szeptember 16. Csütörtök 11:00

Időpontfoglalás: https://www.aerialyogahungary.hu/bookings-checkout/aerial-mami-style?referral=service_list_widget




213 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page