top of page

Air Jump - Bungee Workout Budapest


Air Jump vagy másnéven Bungee Workout nem más mint egy heveder, egy gumikötél és a levegő segítségsével végzett táncszerű edzés. Pörgős dinamikus óra, ahol szó szerint szárnyalunk a levegőben. A gumikötél egyik vége a plafonra van rögzítve a másik vége pedig a derekat körülvevő övre.

Az irányzat Bangkokból indult, de mára már az USA-tól kezdve elért Európába és mi úgy döntöttünk, hogy bele vágunk Budapesten is. Így indult el az Air Jump Bungee Workout Budapest az Aerial Yoga Hungary szervezésében. Az erős gumikötél segítséget nyújt és egyben élvezetessé teszi a feladatok végrehajtását. Fejleszti a mozgáskoordinációt, erőállóképességet, ritmusérzéket, kifejezetten magas stresszoldó hatás. Előképzettséget nem igényel.

A gumiköteleket testsúlykilógramnak megfelelően adjuk a vendégekre, így biztosított a megfelelő ellenállás. A Gumikötél 120 cm hosszú, speciális karabíner és heveder van kialakítva a megfelelő biztonság érdekében.

Az egyéb felfüggesztések már jól ismertek az Air Yoga vagy Aerial Fitness óráinkról.

Az órákon rövid könnyen elsajátítható, táncszerű zenés koreográfiakat tanulunk, melyet többször ismétlünk. Tulajdonképpen egy félig meddig légtáncról beszélünk.

Szuper jó hangulat és egy pörgös dinamikus edzésforma. Az edzéseken úgy fáradsz el, hogy észre sem veszed :) Mennyibe kerül? 2490 Ft/Fő

Hol vagyunk? 1061. Budapest, Király utca 8-10. I. emelet Mit hozz magaddal az órákra? Kényelmes, zip-zár egyéb kiálló kiegészítő mentes ruházat lehetőség szerint hosszú vagy 3/4-es nadrág, rövid ujjú póló. Mezítláb Víz, Törölköző #repüljvelünk


8 835 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page