top of page

M.A.X. Training


Nincs időd edzeni? Új kihívást keresel? Állóképessegédet szeretnéd fejleszteni? Vagy a határaidat szeretnéd kitolni? Fogyni, formásodni, izmosodni szeretnél? és mind ezt gyorsan? Akkor ez neked való!!!

30 perces állóképesség fejlesztő edzés

A M.A.X. training egy szuper intenzív, 30 perces, atletikus elemekket tartalmazó svájci edzésmódszer, amely az egész testet „átmozgatja”. Álloképesség fejlesztés, izom fejlesztés és alakformálás. Az edzés intervall tréning jellegű, 45 másodperces terhelési, és 15 másodperces pihenő szakaszokkal. A edzés jellege: Funkcionális, saját testsúlyos edzés forma, mely a következő részekből áll: Bemelegítés: 6 perc Kondicionáló rész: 18-22 perc Levezetés: 3-4 perc

Kinek ajánljuk? Egyaránt kezdőnek és haladónak is, ám alap állóképességre azért szükséged lesz, de mivel az óra alatt időre dolgozunk, így mindenki saját edzettségi szintjének megfelelően tudja végrehajtani a gyakorlatokat saját tempójában. Élettani hatások: Javítja a testtartást. Fejleszti a test tartó izomcsoportjait. Segít a gerinc egészségének, stabilitásának kialakításában és fenntartásában. Hatékonyan fejleszti az állóképességet, és a koordinációt. Fejleszti az izomtónust, formálja az alakot. Hatékony zsírégető edzés. Oldja a mindennapos feszültséget, segít a stressz leküzdésében.

M.A.X. TRAINING

Időpontok:

Hétfő 19:00 - 19:30 h

Csütörtök 09:00 - 10:00 h


100 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page