Melyik órát válasszam?
Légtorna szint -rendszer

Melyik órát válasszam teljesen kezdőként, illetve ha most járok itt előszőr?
 

A következő óratípusok közül lehet választani teljesen kezdőként és/vagy ha most jársz nálunk előszőr a stúdióban. Légjóga, Stretching, Állóképesség fejlesztő órák bármikor bárki számára elkezdhetőek, a légtora órák esetében a DEMO órákra lehet első alkalommal csatlakozni.

Légjóga órák és stretching

Aerial Yoga
Aerial Gerinc Yoga
Jógakerék
Nyújtás

Állóképesség fejlesztés

Aerial Pilates
Aerial Intervall

Aerial Hammock Technik

Aerial Silk Technik

Légtorna órák
 

Aerial Fitness DEMO
Aerial Silk DEMO

Aerial HOOP -Karika

DEMO órák
Teljesen kezdő vendégek és/vagy akik legelső alkalommal járnak nálunk a “DEMO” órához tudnak csatlakozni.
Az adott vendégtől függ, hogy mikor tud tovább lépni a következő csoportba, vagyis a KEZDŐ csoportba, majd a “KÖZÉP” és “HALADÓ” szintű órákhoz, ezt az adott oktató hagyja jóvá a szint felmérés segítségével.
Demo órákon, csak az alap szükséges gyakorlatokat vesszük minden alkalommal, sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt. 

DEMO ÓRA Jellemző gyakorlatok
Aerial SILK DEMO: lábkötések(footlock), mászások(climbing), bicska talajról (inversion straddle), cross back straddle talajról + sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt.
Aerial Fitness DEMO: alap inverz, comb akasztás előkészítő gyakorlatai, terpesz átfordulás előkészítő gyakorlatai + sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt.


Technik órák
Minden szintnek ajánlott kondicionáló óra A légtornában kiemelkedően fontos a pontos és tiszta technika. Bizonyos gyakorlatokat végre sem tudunk hajtani a pontos alapok ismerete és végrehajtása nélkül.  Ezért megalkottuk az Aerial Technik órát ami egyaránt szól kezdőknek és haladóknak is. Két eszközre fókuszálva állítottuk össze az órákat: Aerial Technik Silk és Hammock  
Az óra következő részekből tevődik össze: Sportág specifikus talaj gyakorlatok Sportág Specifikus erősítő és nyújtó gyakorlatok az adott eszközzel Kéz és lábtartások, pózolás   Egy-egy elem apró elemeire szedve, így az esetleges hibák könnyen kijavíthatóak. Az órán a szép és látványos pózok a háttérbe szorulnak, a részletekre fókuszálunk vagyis mondhatjuk, hogy ezen az órán nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út. 


Aerial Level
A hatékony és sikerélményekkel teli órák érdekében bevezetésre kerül a légtorna szint-rendszer.
Mérhető, teljesítmény alapú besorolást fogunk használni az Aerial Silk és Fitness órákon.
Az adott szinthez való csatlakozáshoz szükséges feladatokat végre kell tudni hajtani önállóan, bemutatni az adott oktatónak.
Minden vendég kap egy papír alapú kártyát, amin be tudjuk jelölni a már teljesített, adott szintet.

Minden hozzánk járó régi és új vendég December végéig részt fog venni a szint felmérésen, ez szükséges lesz az órákhoz való csatlakozáshoz 2022. január 1-től.
Azaz csak akkor tud csatlakozni az illető az adott órához, ha az adott elvárt szintet teljesíteni tudja.

 

Mikor kezdjük el a szint-felméréseket?
November 2-től

Hogyan történik a szintfelmérés?
Az adott vendég az órán jelzi, hogy szeretné bemutatni a következő szinthez szükséges gyakorlatokat, az óra végén vagy óra elején biztosítunk erre lehetőséget.

Illetve November/December hónapban minden órán lesz lehetőség a szintfelmérésre.
Hosszabb kihagyás után újra szükséges lehet a szintfelmérés, amennyiben ezt az oktató javasolja. Illetve az oktató javasolhatja a következő szintre lépést vagy szint váltást, azaz másik csoporthoz való csatlakozást, ami jelenthet visszalépést is egy könnyebb csoportba.