top of page

Melyik órát válasszam?
Légtorna szint -rendszer

Melyik órát válasszam teljesen kezdőként, illetve ha most járok itt előszőr?
 

A következő óratípusok közül lehet választani teljesen kezdőként és/vagy ha most jársz nálunk előszőr a stúdióban.
Légjóga, Stretching, Állóképesség fejlesztő órák bármikor bárki számára elkezdhetőek, a légtora órák azaz az Aerial Fitness, Aerial HOOP és Aerial Silk esetében a DEMO órákra lehet első alkalommal csatlakozni.

Légjóga órák és stretching

Aerial Yoga
Aerial Gerinc Yoga
Jógakerék
Nyújtás

Állóképesség fejlesztés

Aerial Pilates
Aerial Intervall

Aerial Hammock Technik

Aerial Silk Technik

Légtorna órák
 

Aerial Fitness DEMO
Aerial Silk DEMO

Aerial HOOP -Karika DEMO

DEMO órák
Teljesen kezdő vendégek és/vagy akik legelső alkalommal járnak nálunk a “DEMO” órához tudnak csatlakozni.
Az adott vendégtől függ, hogy mikor tud tovább lépni a következő csoportba, vagyis a KEZDŐ csoportba, majd a “KÖZÉP” és “HALADÓ” szintű órákhoz, ezt az adott oktató hagyja jóvá a szint felmérés segítségével.
Demo órákon, csak az alap szükséges gyakorlatokat vesszük minden alkalommal, sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt. 

DEMO ÓRA Jellemző gyakorlatok
Aerial SILK DEMO: lábkötések(footlock), mászások(climbing), bicska talajról (inversion straddle), cross back straddle talajról + sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt.
Aerial Fitness DEMO: alap inverz, comb akasztás előkészítő gyakorlatai, terpesz átfordulás előkészítő gyakorlatai + sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt.

Aerial HOOP DEMO: Felkapaszkodások, alapfogások, térd és combakasztások, bicska +sportági erő-állóképesség és hajlékonyság fejlesztésével együtt.


Technik órák
Minden szintnek ajánlott kondicionáló óra A légtornában kiemelkedően fontos a pontos és tiszta technika. Bizonyos gyakorlatokat végre sem tudunk hajtani a pontos alapok ismerete és végrehajtása nélkül.  Ezért megalkottuk az Aerial Technik órát ami egyaránt szól kezdőknek és haladóknak is. Két eszközre fókuszálva állítottuk össze az órákat: Aerial Technik Silk és Hammock  
Az óra következő részekből tevődik össze: Sportág specifikus talaj gyakorlatok Sportág Specifikus erősítő és nyújtó gyakorlatok az adott eszközzel Kéz és lábtartások, pózolás   Egy-egy elem apró elemeire szedve, így az esetleges hibák könnyen kijavíthatóak. Az órán a szép és látványos pózok a háttérbe szorulnak, a részletekre fókuszálunk vagyis mondhatjuk, hogy ezen az órán nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út. 


Aerial Level

 • A hatékony és sikerélményekkel teli órák érdekében bevezetésre kerül a légtorna szint-rendszer.

 • Mérhető, teljesítmény alapú besorolást fogunk használni az Aerial Silk és Fitness órákon.

 • Mindenki saját magához tudja mérni a teljesítményét, fejlődését :)
   

 • Az adott szinthez való csatlakozáshoz szükséges feladatokat végre kell tudni hajtani önállóan, bemutatni az adott oktatónak.

 • Azaz csak akkor tud csatlakozni az illető az adott órához, ha az adott elvárt szintet teljesíteni tudja
   

 • Teljesen kezdő vendégek esetében

 • A szintrendszer csak a légtorna órákra vonatkozik, az Aerial Yoga, Aerial Pilates, Aerial Gerinc Yoga, Aerial Intervall órák bárki számára látogathatóak, teljesen kezdők is tudnak csatlakoznak már ez első alkalommal. 
   

 • A légtorna órákra teljesen kezdő vendégek akik először járnak nálunk az Aerial Fitness DEMO, Aerial HOOP DEMO, vagy Aerial Silk DEMO órákra tudnak csatlakozni


Hogyan történik a szintfelmérés?

 • Minimum 6 alkalommal részt kell venni az adott szinten lévő órán, ezután lehetséges a szintfelmérés.

 • Kevesebb alkalom után nem lehetséges, és az alkalmak száma végtelen, tehát, ha valaki például 20 órát szeretne eltölteni egy DEMO órán erre minden kötöttség nélkül van lehetősége. 

 • Az adott vendég az órán jelzi, hogy szeretné bemutatni a következő szinthez szükséges gyakorlatokat, bemelegítés után minden órán van lehetőség bemutatni az adott szinthez tartozó feladatokat. Az elkövetkező hetekben együtt is végig fogjuk nézni a szinthez tartozó gyakorlatsorokat.

 • Minden szintre lépőnek be kell tudnia mutatni a szinthez tartozó gyakorlatsort, és a korábbi szintek gyakorlatait is tudni kell. 

 • Amennyiben valaki nem szeretné csoportos órán bemutatni mindenki előtt, lehetőség van egyéni órák alkalmával személyi edzéseken. 


 

bottom of page