top of page

Események

Egész évben várjuk kezdő és haladó érdeklődőket eseményeinken!
Nyíltnapok, workshopok, táborok, lánybúcsúk, születésnapok, UV GLOW Aerial Yoga, Jelmezes légjóga és légtorna programok, légtánc

Aktuális eseményeinkre az időpontfoglalásnál az események menüpont alatt tud foglalni.

Időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Aerial Farsang 02.04. Szombat

Két farsangi órával várunk február 4-én szombaton

09:30 Aerial Hammock - Farsang
Belépő 3000 Ft
10:45 Aerial Silk - Farsang (90 perc)

Belépő 4500 Ft

 

A programokra bérlettel is csatlakozhat, 60 perces bérleteink mellé kiegészítő jegy szükséges 90 perces óra esetében. 

Dresscode: beöltözhetsz bárminek, aminek csak szeretnél. Kérjük arra figyelj, hogy az anyagot a jelmezed ne szakítsa ki. Ezért az olyan kiegészítők használata amibe beleakadhat a hammock vagy a silk TILOS.

FIGYELEM!A programra teljesen kezdő vendégek akik még nem jártak nem tudnak csatlakozni, a DEMO csoportjaink tagjait szeretettel várjuk a programon. 

Aerial LOVE Valentin napi páros óra 02.12. Vasárnap

90 perces óra pároknak

Belépő: 7000 Ft/pár
Időpontfoglalásnál páronként 1 foglalás szükséges.

 

Mindamellett, hogy a két fél mozgása és légzése eggyé válik, a köztük lévő határok kissé elmosódnak, a gyakorlás hatására kapcsolatteremtő képességünk, kommunikációnk, metakommunikációnk és környezetünkre, társainkra irányuló érzékelésünk is finomodik.
Párkapcsolatban élőknek különösen azért javasolt, mert segíti kedvesünk mélyebb megismerését, megértését, s az egymás közötti mentális és verbális párbeszédet. A meglévő bizalom elmélyítését, még stabilabbá tételét.
Fejleszti a közös megoldások megtalálásának, a problémák közösen történő kezelésének képességét, melyek fontos tartópillérek a párkapcsolatok mindennapjaiban.

 

A hatha jóga alapjaira épül, mely az egyének számára önmagában is sok örömet rejt, azonban ez teljesebb lehet, ha a gyakorlatokat párban, akár kedvesünkkel együtt végezzük. Az óra első felében egy állósorozattal kezdünk, ami segíti az egymásra hangolódást, ezután következik az akrobatikus elemeket tartalmazó blokkunk, ahol a férfi és női szerepeket szimbolizálva a férfiak erejét és a nők nőiességét szolgáló páros gyakorlatokat végzünk, akár kisebb flow sorozatokat is alkotva.Az óra utolsó felében levezetésként egy páros ülősorozat következik, majd közös relaxációval zárunk.  
 

A teljes mozgás lényege abban áll, hogy a közösen végzett testhelyzetekben tovább segíthetjük gyakorlótársunkat, s önmagunkat. Az óra eleji elcsendesedéstől kezdve folyamatos kontaktus áll fent a gyakorló pár között. Figyelmünk önmagunkon túl társunkra is kiterjed, s a két ember légzése összehangolódik, majd mozgásuk egységbe kerül.

Mindamellett tehát, hogy a két személy mozgása és légzése összeolvad, s a köztük lévő határok kissé elmosódnak, a gyakorlás hatására kapcsolatteremtő képességünk, kommunikációnk, metakommunikációnk és környezetünkre, társainkra irányuló érzékelésünk is finomodik. Párkapcsolatban élőknek különösen azért javasolt, mert segíti kedvesünk mélyebb megismerését, megértését, s az egymás közötti mentális és verbális párbeszédet. Fejleszti a közös megoldások megtalálásának, a problémák közösen történő kezelésének képességét, melyek fontos tartópillérek a párkapcsolatok mindennapjaiban. A gyakorlások jó hangulata üde színfolt a minden napokban, a közös tevékenység közelebb hozza egymáshoz az embereket.

bottom of page