top of page

Árváltozás és felhasználási feltételek
2024. Január  1.

Kedves Vendégeink!

2024. Január 1-től emelkednek áraink, jelenlegi áraink 2023. december 31-ig érvényesek. 

A régi árak (2022.09.01-én megállapított) azaz jelenlegi napijegyeket, bérleteket személyi edzéseket december 31-ig lehet a régi áron megvásárolni, a jelenleg érvényben lévő házirend és felhasználási szabályzat szerint. Az új árak 2024. január 1-től érvényesek. 

 

Napijegyek Csoportos órák

60' perces 4.000 Ft
90' perces 5.000 Ft
Bungee workout 7.000 Ft
 

Bérletek Csoportos órák
60 perces bérletek átlagosan +500 Ft/alaklommal emeltük a bérlet árakat
5 alkalmas 60' 17.500 Ft
10 alkalmas 60' 30.000 Ft
12 alkalmas 60' 34.800 Ft
 
90 perces bérletek
5 alkalmas 90' 22.500 Ft
10 alkalmas 90' 40.000 Ft

Korlátlan havi bérlet 45.000 Ft
 

Személyi edzések
Egyéni 
60 ' 10.000 Ft
90' 14.000 Ft
 

Páros
60' 16.000 Ft
90' 18.000 Ft

3-4 fős személyi edzésre, illetve  magán főtől magán csoportos edzésre kérjen ajánlatot emailben 


Új felhasználási szabályok: 2024. január 1-től érvényesek: 

Bérlet felhasználási feltételek 2024. 01.01.-től
60 és 90 perces bérletek
6 hétig érvényesek
60 perces bérletek esetében 90 perces órákhoz 1000 Ft kiegészítő jegy szükséges
24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével. 24 órán belül lemondott foglalások bérletes vendégeink esetében ugyan úgy levonásra kerülnek a bérletből. Napijegyes vendégeinek pedig a teljesárú napijegy összegével megegyező pótdíjat számolunk fel, melyet a következő alkalommal rendezni kell. Amennyiben nem rendezi valaki a pótdíjat, nem tud résztvenni a foglalkozásokon. 


Havi Korlátlan bérlet

A vásárlás napjától számított 30 napig érvényes,
napi egy órára lehet vele jönni, minden további óra az adott napon 1000 Ft-s kiegészítő jeggyel látogatható

24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével, vagyis minden esetben teljes árú napi jegy fizetendő pótdíjként.

Pótdíj
24 órán belüli lemondásoknál pótdíj fizetendő, a pótdíj összege minden esetben megegyezik a lefoglalt szolgáltatás összegével. 24 órán belül lemondott foglalások bérletes vendégeink esetében ugyan úgy levonásra kerülnek a bérletből. Minden bérlettípus esetében kötelező pótdíjat fizetni 24 órán belül.
Napijegyes vendégeinek pedig a napijegy összegével megegyező pótdíjat számolunk fel, melyet a következő alkalommal rendezni kell. Amennyiben nem rendezi valaki a pótdíjat, nem tud résztvenni a foglalkozásokon. 


Minden vendégünknek bevezetésre kerül évi 1 alkalom 24 órán belüli ingyenes lemondás
Minden bérletes vendégünk évi 3+1 ingyenes lemondást biztosítunk:

Bérletes vendégeinek évi 3+1 alkalma amikor díjmentesen mondhatja le 24 órán belül a foglalását.

Az ingyenes lemondás pedig rögzítésre kerül a profilban, így mind a két fél tudja, hogy mikor lett felhasználva.
Bérletes vendégeinek évente 2x 1 hét bérlet hosszabbítás kérhető, szintén rögzítésre kerül a személyes profilban. 

Bankkártyás fizetés:
2024. január 1-től a Bajcsy Zs. úti teremben újból lehet kártyával fizetni, a Dohány utcában csak készpénzzel, illetve napijegyeket lehetőség van a weboldalon keresztül kártyával kifizetni. 

 

Események, Programok, Workshopok

A következőkben csak úgy lehet eseményekre jönni, ha kitöltötted az esemény táblázatát:

-milyen eszközön/eszközökön szeretnél dolgozni

-előre be kell írni a táblázatba, mely konkrét gyakorlatokkal fogsz készülni.

-Amennyiben 1 hét van az eseményig és nincs infód, nem tudsz csoportról táblázatról, vedd fel velünk a kapcsolatot, segíteni fogunk.


Események részvételénél szintrendszer:
Amikor csinálunk egy adott programot, mindig meghírdetjük, hogy milyen szinten lévő vendégek tudnak csatlakozni, ha nem tudod melyik csoportba tartozol kérdezd meg az oktatódat. Csak és kizárólag a stúdió vendégei csatlakozhatnak ezekre a programokra, teljesen kezdők csak bizonyos eseményekre tudnak csatlakozni, ezt mindig jelezzük előre.

minden eseményhez csinálunk egy külön esemény csoportot, amiben kommunikálunk veletek a részletekről, illetve emailben is kiküldjük az infókat.
Erre azért van szükség, hogy csak a résztvevőkkel tudjunk kommunikálni, illetve infókat fényképeket tudjunk megosztani a résztvevőkkel. Ez mindig így volt, mindig így is lesz. Mindig jó előre küldjük az infókat, több csatornán is.

Azzal mi nem tudunk foglalkozni, hogy mindenki elolvasta-e és tudomásul vette-e.

Ha nincs infód 5 nappal a program előtt érdeklődj az oktatódnál, hogy esetleg valamilyen technikai hiba miatt nem kaptad-e meg. Mi lehet? Rosszul beírt emailcím, vagy későn jelentkeztél, és mi már kiküldtük az info mailt, ebben az esetben neked kell jelezned felénk, hogy infóra van szükséged.

Események- Felkészültség:

Ezekre az eseményekre, fotózásokra mindig felkészülten kell érkezni, előre meg kell adni általában egy erre a célra kialakított táblázatban, hogy milyen eszközön/eszközökön fogsz dolgozni. Miért?

Azért mert ez alapján tervezzük meg az időbeosztást, ki ki után következik, hogy flottul menjen minden és mindenki elég időt töltsön a levegőben.

Ha ezt nem teszed meg, akkor kiszúrsz a többiekkel is és az oktatókkal is.

Felkészültség? Igen! Tudnod kell a gyakorlatokat, mit akarsz és a hozzátartozó alapokat. Miért? Mert itt nincs lehetőség arra, hogy új dolgokat tanulj, egy eszköz van. Ezek a programok azt a célt szolgálják, hogy amit az órán megtanultál azt bemutasd egy jól kreált háttérben, fotózáson, helyszínen.

Ezek csoportos közösségi programok, van lehetőséged személyi edzést kérned, ahol csak rólad szól minden.

Ezeken az eseményeken előre beosztott lista alapján váltjátok egymást 1-2 gyakorlat után.
 

Események-Időbeosztás:

Amennyiben nem tudsz teljes tartalomban részt venni, vagy gyere el inkább egy másik alkalommal, vagy csatlakozz oda ahova oda érsz, és fogadd el, hogy emiatt te kevesebbet tudsz résztvenni az adott programból, egyénileg nem tudunk igazodni. Személyi edzésre mindig van lehetőséged.

Események-Eszköz védelem:

Eszközök és környezet, az eseményeken kérjük, hogy ugyanúgy figyeljetek oda arra, hogy ne szemeteljetek, pakoljatok el magatok után, és vigyázzatok az eszközökre.Házirendünkról bövebben itt tájékozódhat:

Házirend 2024
bottom of page