top of page

Aerial FLOW

A „flow” (azaz áramlás) megfogalmazás, amely a boldogság egy lehetséges útját jelöli, egy olyan állapotot, amikor teljesen elmélyülünk abban, amit éppen csinálunk, s akár megszűnik a tér, az idő érzékelése is. A légzés és a mozgás összehangolásával képesek vagyunk tudatosan a középpontunkban, s így a jelenben maradni. Ennek ajándékaként hozzájuthatunk saját belső erőnkhöz, kitágíthatjuk tudatunkat, jobban megismerhetjük saját képességeinket, határainkat. A tudatos gyakorlás által könnyebben fogadjuk majd életünkben a változást, nem rágódunk a múlt eseményein, nem aggódunk a jövőn, hanem életigenlő kíváncsisággal fogadjuk a jelen ajándékait, megteremtve így belső békénket, s életünkben a harmóniát.

Az áramlás segíti a gyakorlást, visz egyik mozdulatból a másikba, segít összehangolni a légzéssel a mozgást.

Ez az óra átmozgatja az egész testet, egészségessé és rugalmassá teszi a gerincet, megerősíti az izmokat az egész testben tetőtől-talpig. Miközben gyengéden átmozgat, rugalmasságot és felkészültséget is biztosít, így bármilyen stressz helyzetben, legyen az fizikai, mint mikor megbotlunk vagy lelki, mint mikor egy prezentációt kell bemutatnunk, segít helyt állni. Magabiztos kiállást biztosít a testünkön keresztül is, helyes tartást és nagyobb állóképességet biztosít.

Az Air Yoga órán megismert és helyesen elsajátított asanákból felépülő, könnyű sorozatokat gyakorlunk ezeken az alkalmakon.
Igyekszünk minél többet a levegőben dolgozni és egyes pózokat 5-7 légzésig kitartani.
A légzésünk dinamizmusát követve építjük fel a teljes testet átmozgató sorozatokat.
Fókuszban áll az idegrendszer és fizikai testünk erősítése a folyamatos áramlás segítségével

Teljesen kezdő vendégek nem tudnak csatlakozni a flow órákra, mert az alap gyakorlatokat ismerni kell, csak közép és haladó szintű vendégeknek!
Minden FLOW sorozat egymást követő 3 alkalomból áll, a sorozatok 3 hetente indulnak: hétfőn, szerdán és pénteken.
A résztvevőknek részt kell venni mind a három alkalmon a sorozatból.
A kezdő időpontokról érdeklődj a recepción: aerialyogahungary@gmail.com

 

 


 

bottom of page