top of page

Tar Boglárka

Tar Bogi vagyok 2023 tavaszán végeztem el az aerial yoga oktatóképzést valamint a fitness instruktori kurzust.

 

2021 őszén kezdtem el a stúdióban recepciósként dolgozni még egyetem mellett. A sport mindig is az életem szerves része volt, azonban egyik sportág sem kötött le annyira, hogy azt szenvedéllyel tovább folytassam. Végül itt ismerkedtem meg a légjógával és légtornával amiben megtaláltam mindent, amit hiányoltam. Csodaszép mozgásforma, amelyben megmutatkozik az erő a kifinomultság és a nőiesség.

Lehetőségem adódott az összes órát kipróbálni és mit ne mondjak őrülten magával ragadott ennek a különleges sportnak a varázsa. 

 

Hamar rájöttem, hogy a szak, amit választottam nem az én utam, így elhatároztam, hogy sporttal szeretnék foglalkozni, ezen belül pedig a továbbiakban ezt a sportágat szeretném oktatni és megismertetni az emberekkel. 

 

Elvégeztem a szükséges képzéseket, hogy oktató lehessek, amely életem legjobb döntése volt.  Szeretném azokat a sikerélményeket továbbadni, amelyeket én is nap, mint nap átélek, hogy mások is megélhessék, különlegesnek érezhessék magukat és büszkék legyenek a saját testükre, kitartásukra és nem utolsó sorban az erejükre.

 

Ha ellátogatsz egy órámra elsősorban erő-állóképesség fejlesztő órákkal fogsz találkozni, amikre nagy szeretettel várlak Téged.


Óra időpontok:
Aerial Pilates hétfő 17:30

Aerial Intervall hétfő 18:45
Bungee Workout változó időpontban

Személyi edzésekre pedig előre egyezetett időpontban: aerialyogahungary@gmail.com
 

DSC04933.jpg
bottom of page