top of page

Skribanek Hanna

Skribanek Hanna vagyok jelenleg 18 éves, ez az utolsó évem a gimnáziumban.

A sport mindig is az életem része volt és imádtam mozogni. Nagyon sok mindent kipróbáltam (akrobatikus rock and roll, kosár, latin tánc). 2021 tavaszán kezdtem dolgozni az Aerial Yoga Studiókban mint recepciós, mindig ámulva néztem, hogy milyen erősek és hajlékonyak az emberek és bevallom őszintén, hogy még irigykedtem is kicsit.

Én egészen nyárig nem is mertem bemenni egy órára sem. Végül nyáron szedtem össze hozzá minden bátorságomat, és hát nem bántam meg…. Azonnal beleszerettem és rá kellett jönnöm, hogy alaptalan volt a félelmem, mivel itt minden szint van és mindenki tud még fejlődni, a cél pedig a saját falaink ledöntése. Elkezdtem minden nap edzésekre járni, ahogy egyre több órán vettem részt arra kellett rájönnöm, hogy én szeretnék ezzel komolyabban is foglalkozni.

Hihetetlen szerencsésnek tartottam magamat, amikor Lara felajánlotta, hogy csatlakozzak az idei oktató képzéshez és természetesen a legnagyobb lelkesedéssel csatlakoztam is.

Szeretném, ha minél több ember rájönne, hogy egyáltalán nem egy elérhetetlen álom ez a sport, amit maximum az insta posztokon látunk.

Mindenkit nagy szeretettel várok a Fittness, intervall és jóga órámra, illetve remélem majd egyre több fajta órámra is

259692937_268421965243775_3615247119966249697_n.jpg
bottom of page