top of page

Online személyi edzés és gyógytorna

Egyéni foglalkozásainkat sem kell hanyagolnod az elkövetkezendő hetekben.

Oktatóink és Gyógytornászunk vár az Online Stúdiónkban, ahol személyre szabott egyéni mozgásterápiákat és edzéseket élő-vezetéssel végezheted el otthonodban.


Az eszközök miatt sem kell aggódnod, a foglalkozásokat teljesen otthon kompatibilissé tettük, néhány segédeszközt leszámítva semmire nem lesz szükséged. De ezekre sincs feltétlenül szükség.

Mik lehetnek a lehetséges otthoni segédeszközök?

Jógaszőnyeg, vagy a nappali szőnyege

Gumiszalagot egy vastag harisnyával vagy köntös övvel helyettesítjük

Jógatéglát vastagabb könyvvel vagy lexikonnal Kézi súlyzókat 1/2 literes vizes palackkal.Hogyan kell elképzelni egy online személyi edzést? Lényegében ugyan az mint a stúdióban, annyi különbséggel, hogy az oktató szavai segítségével tud korrigálni és irányítani a mozgásban. Kamerán keresztül tartjuk a kapcsolatot, így halljuk és látjuk is egymást online élő-kapcsolat. Ez egy zárt videós csatorna, ahol csak a résztvevők látják egymást, így megmarad a személyes közvetlen kapcsolat és a privát szféra is. Az alkalmazás használata vendégeink részére teljesen díjtalan, és nem igényel regisztrációt sem.

Milyen egyéni foglalkozásokra tudok jelentkezni online? Gyakorlatilag az összes egyéni foglalkozásunk elérhető ami a stúdióban.

Gyógytorna, jóga, állóképességi edzések, nyújtások. Amennyiben van otthon hammockod, akkor a légjóga és légtorna órák is.
Mennyibe kerül és milyen hosszúak az egyéni foglalkozások? 6000 Ft 60 perc

8000 Ft 90 perc 8000 Ft páros (2 fő résézére, 60 perc) Fizetni paypallal vagy banki átutalással tudsz


. Hol tudok időpontot foglalni? A weboldalunkon keresztül vagy keresd közvetlenül oktatóinkat. Kattints a linkre: https://www.aerialyogahungary.hu/idopontfoglalas


163 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page