top of page

Hello Yoga home- sportolj otthonról

Az elmúlt hónapokban a feje tetejére állt a világ, és sok mindentől amit magától értődőnek vehettünk a hétköznapokban egy időre el kellett búcsúznunk - legyen ez edzőterem, étterem vagy utazás.

Sokan otthon töltjük a mindennapokat, és a korlátozások ideje alatt nem sok esélyünk van kimozdulni, de az edzésről így sem kell lemondanunk.A mozgás jótékony hatásaira most még inkább mindenkinek szüksége van, és ehhez nincs szükségünk semmilyen különleges eszközre vagy helyre. Az online órák előnye, hogy bárhonnan csatlakozhatsz és sok esetben semmilyen extra eszközre sincs szükséged- csak te kellesz és a jógamatracod :)

Ez az időszak szuper lehetőség arra, hogy új célokat tűzz ki magad elé! Szeretnél hajlékonyabb lenni? Vagy erősödnél picit? Spárgázni vagy egy szép hidat megtartani? Most van idő, hogy mindezt megvalósíthasd! Az új célok és a folyamatos gyakorlás új nézőpontot adnak majd és rengeteg energiát.

Azon kívül, hogy a mindennapos mozgás feltölt testileg és lelkileg is, csökkenti a stresszt, segíti az alvást, erősíti az immunrendszert az online órák által egy közösség része lehetsz, ahol egymást támogatjuk az otthon töltött idő alatt is.


A közelgő ünnepek alatt sem feledkezünk meg rólatok, szuper hangulatban készülhettek a karácsonyra az órákon.Az Online stúdiónkban minden mozogni vágyót sok-sok szeretettel varunk. Van lehetőség eszközös ( Hammock, Jógakerék) és eszköz nélküli órákra is csatlakozni. De lehetőséged van workshopokon és kihívásokon is részt venni. Nincs másra szükséged mint a jógamatracodra és egy kis helyre a nappaliban, hálószobában vagy épp a konyhában és némi motivációra :)


Minden óra díja egységesen 1500 Ft, de ha a párban érkeztek akkor 2500 Ft/ pár.

Az órarendet itt találjátok:


Időpontfoglalás:

https://www.aerialyogahungary.hu/idopontfoglalas


224 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page