top of page

Táboraink


Az idén két helyszínen táboroztunk. Belföldön természetesen Balatonra látogattunk el, külföldön pedig Sibenik tengerpartján lógtunk.

Különböző edzésekkel várjuk ilyenkor a vendégeket, levegőben, vízen és földön is.

Nyitótáborunkat nyár elején, júniusban rendeztük meg, ahol szerencsére gyönyörű napsütéses időnk volt egész hétvégén. Érkezés után egy air yoga és egy jógakerék órával kezdtünk a nyári fák árnyékában a Balaton partján. Ezután a nap folyamán előkerültek légtornás eszközeink a silk és a karika is. Az estét pedig egy aerial flow órával zártuk közben csodálva a lenyűgöző naplementét.

Második napunkon kiélveztük a nyárelei napsugrakat és a strandidőt, az órák között jutott idő fürdőzésre, napozásra és supolásra is. Meglepetés programmal is készültünk a táborozóknak, a délután folyamán sor került egy vizes fotózásra a Balatonban.

Egészen sötétedésig élvezhettük a vízben és a levegőben is ezt a szép nyári napot.

Záróprogramunk egy közös jógakerekezés volt a parton.

 

Második táborunkra júliusban került sor szintén Balatonbogláron.

Ezek a napok is aktívan teltek, és itt még magaslati légtornában is részünk volt.

Első napunkat air yoga és jógkerék órákkal nyitottuk.

A délután folyamán pedig egy aerial fitness órát követően előkerültek a silkek is.

Júliusi táborunk második napján ellátogattunk a balatonboglári sportcsarnokba, ahol 12 méter magas teremben függeszthettük fel eszközeinket és leküzdve félelmeinket élhettük át a magaslati légtornát. Így vendégeink kipróbálhatták milyen nehéz is a földtől ennyire távol elvégezni a légtornás pózokat, mindezek mellett biztonságos körülmények között a zuhanás élvezetét is megtapasztalhattuk.

Ebben a táborunkban is bekerült a keret a Balatonba és készültek képek pózainkról a vízben.

A tábor végére feltámadt a szél a parton, de mi ezt is kihasználtuk és gyönyörű fotóink születtek.

 

Szeptemberben külföldre látogattunk Horvátországba Sibenik egyik gyönyörű tengerpartjára. Szerencsénkre idén 5 napsütötte és aktív napot tölthettünk el ezen a csodás helyszínen.

Igazán színes programokkal vártuk a vendégeket. Elmaradhatatlan eszközeink a silk és a hammock a tengerparton is felkerültek és minden nap élvezhettük a mozgást a szabadban.

Aerial Silk a parton naplementében.

Aerial Fitness

Air yoga relaxációs gerinctréning

Air yoga intervall

Jógakerék

Extra programként sor került sup yogára is. A deszkán egyénileg és párban is dolgoztunk. A páros gyakorlatok különösen nagy sikert arattak, megtapasztalhattuk milyen párban dolgozni egy instabil eszközön, természetesen senki nem maradt szárazon.

Záróprogramunk egy igazi kihívás, az acro jógakerék óra volt. Ez az óra is igazán jó hangulatban telt, sokat nevettünk próbálkozásainkon a különböző akrobatikai gyakorlatok elvégzése közben.

 

A balatonboglári sportcsarnokba tett látogatásunk sikere után szeptemberben újra visszatértünk légtornázni 2 napra. Délelőttönként a magasban tartottunk edzéseket, délután pedig mindkét nap kihasználtuk a koraőszi barátságos idő adta lehetőségeket így a szabadban is lógtunk.

 

Összességében elmondhatjuk, hogy egy igazán eseménydús nyarat zártunk, csupa színes, mozgással teli élményekkel. Az izomláz mellett megérezhettük az aktív pihenés összes pozitív hatását, közelebb került egymáshoz a csapat. Ezekkel a vidám percekkel, órákkal, napokkal gazdagodva várjuk a következő közös programokat.

247 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page