Jóga Trapéz Yoga Trapeze, Yoga Swing


Mi az az Air Yoga Trapéz?=Jóga Trapéz Yoga Trapeze, Yoga Swing Olyan négyszög amelynek van két egymással párhuzamos oldala. A viccet félretéve tényleg jó lenne tudni mi is ez az trapéz dolog, amiről szerintem mindenkinek a matekórák jutnak eszébe…

Az air yoga trapéz nagyon hasonlít a klasszikus air yogához, itt is egy felfüggesztett yoga hammock segítségével dolgozunk, de sokkal hatékonyabb a core-izmok fejlesztésében. A nagyobb hatékonyság pedig nem másnak, mint az oldalanként 3db lógó hevedernek köszönhető, így ezek segítségével sokkal szélesebb skálán mozog a felhúzások variációinak száma. Az itt használt hammock jóval rövidebb, keskenyebb, rugalmatlan, az ejtőernyőzésnél használt anyagból készült. (Ennek ellenére nem ajánlatos a magasból leugrani vele!!!)

Ezeken az órákon is nagy szerepet játsszanak a fordított testhelyzetek, ezek áldásos hatásairól már olvashattatok az oldalon.

A trapéz órákon nem a gyönyörű, kecses mozdulatok kapnak főszerepet, tehát nem fogunk tökéletes táncot járni a levegőben. Viszont szintén izgalmas és váratlan gyakorlatokon keresztül formáljuk a testünk és lelkünk egyaránt.

Több dolog is garantált egy ilyen óra során: erő- állóképesség-fejlesztés hajlékonyság növelése

Végtelen sok nevetés. (mert fogalmad sem lesz mikor hova tedd a lábad és mit fogj meg épp…) Szóval tényleg próbáld ki! :) Órarend


87 megtekintés0 hozzászólás

Recepció:

H-P 17:00-20:00
Napközben emailben vagyunk elérhetőek

 

 


Aerial Yoga Hungary
+36 30 424 02 42

 


Aerial Sports Academy
+3630 992 90 55 

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31

1074 Budapest, Dohány utca 28 

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

A honlap tartalmának másolása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

@ Copyright 2014. Aerial Yoga Hungary

All rights reserved! / Minden jog fenntartva!