top of page

Haladó Aerial Fitnessesek Figyelem! Újra indulnak a Aerial Dance órák!


Hétfő esténként a haladó aerial fitnesseseké a terep, ugyanis újra indulnak az Aerial Dance órák! Mi ez az óratípus? Az AIR YOGA és AERIAL Fitness órákon megtanult és helyesen elsajátított gyakorlatokból, sorozatokból összeállított zenés koreográfiákat tanulhatnak meg az érdeklődők. ​A koreográfia hossza 4-5 perc, melyet egy 60 vagy 90 perces óra keretein belül sajátíthatunk el.

Igyekszünk minél többet a levegőben dolgozni és egyes pózokat kitartani. A légzésünk dinamizmusát követve építjük fel a teljes testet átmozgató sorozatokat. A látványos és élvezetes táncszerű mozgás elsajátítása mellett fókuszban az idegrendszer és fizikai testünk erősítése a folyamatos áramlás segítségével.

Egy koreográfia egy óra alatt valósul meg, így nem maradsz le a többiektől, ha esetleg nem tudsz minden héten csatlakozni az órákhoz.

Kukkants bele ízelítő videóinkba :)

Kinek ajánlott ez az óratípus? Kezdetekben "kezdő" dance óraként indítjuk, azonban szükséges a pózok ismerete, ezért erre az órára a közép és haladó szinten lévő vendégeket várjuk!

3-4 aerial fitness óra után tégy egy próbát :)

Mikor lesz ez az óra? Hétfő esténként 20:00

Ki tartja az órát? Sápi Bogi :) Mennyibe kerül? 60 perces óra 1990 Ft/fő

(esetenként 90 perces workshop 2990-3490 Ft/fő)

Mikor indul? Július 9-től


80 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page