top of page

Baba barát Air Yoga, anyukák figyelem!


A baba-barát Air Yoga órára, hozhatod magaddal a gyerkőcödet is, akár babahordozóban, babakocsiban aludhat amíg te résztveszel az órán, vagy ha éppen aktív mászós kedvében van, akkor az erre az órára külön kialakított terem részben kúszhat-mászhat, játszhat a szőnyegen. Időpontok: Minden kedden és csütörtökön 09:30-10:30

HINTÁZÁS a hammockban: Egy-egy átvezető gyakorlat erejéig, hintáztatjuk őket a hammockban, a hintázás pozítiv élettanihatásait kihasználva, mely:

A ritmikus mozgás segíti őket a szorongások, félelmek, feszültségek leküzdésében, aminek köszönhetően megnyugszanak. Ez a hatás később sem múlik el, ezért szeretnek a felnőttek is egy kényelmes hintaágyban, függőágyban, vagy függőszékben pihenni.

A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik.A fejlődést a test állandó egyensúlykeresése eredményezi a hintázás közben, ami bizonyos izmok feszítéséből és ezzel egy időben más izmok lazításából áll. Ebben a folyamatban az egyre kisebb izomcsoportok összetett munkáját koordinálja folyamatosan a hintán ülő gyermek.

A relaxációt pedig közösen töltitek el a hammockban, ezzel is erősítve a közötettek lévő kapcsolatot és harmóniát.

Mit hozz magaddal? Kis pléd, textilpelus a baba alá, amin a saját megszokott illatát érzi. Játék, innivaló a magadnak és a babának is. Törölköző, pelenka.

Öltözet:

mezítláb, zip-zár és más kiálló kiegészítő mentes kényelmes ruha. ajánlott cicanadrág és rövid vagy hosszúujjú póló


103 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page