Nagy Adrienn

Nagy Adrienn vagyok eredeti végzettségem szerint közgazdász. Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetemen szereztem és már a tanulmányaim alatt elkezdtem pénzügyi területen dolgozni. Nagyon hamar rájöttem, hogy ez nem az én utam de sokáig fogalmam sem volt, hogy vajon mi is lesz az.

Mindig is nagyon mozgékony voltam, imádtam sportolni és a lehető legtöbb mozgás formát szerettem volna kipróbálni. A mozgás mint egy hobby kísért végig az évek során, azonban sosem gondoltam rá, hogy komolyabban kezdjek el vele foglalkozni egészen addig, míg rá nem találtam az Aerial Yogára majd a Silkre. Először 2 évvel ezelőtt találkoztam a mozgásformával és azonnal beleszerettem. Ahogy rendszeresen gyakoroltam, egyre többet és többet adott nekem. A kezdetektől úgy éreztem, hogy kikapcsolódni járok az órákra és úgy tekintettem erre az időre mint az “én időmre” amikor a saját korlátaimat próbálom ledönteni és befelé figyelek. Azon felül, hogy folyamatos kihívást jelentett, minden egyes alkalommal sikerélménnyel távoztam az órákról, tele önbizalommal amitől úgy éreztem bármire képes vagyok. Segített abban, hogy meglássam azt, hogy a legjobb dolgok tényleg akkor történnek, mikor ki mersz lépni a komfort zónádból.

2019-ben elvégeztem a Fitness Instruktor képzést az IWI keretein belül, majd volt szerencsém az Aerial Yoga Hungary által szervezett oktató képzésen részt venni.
Hihetetlenül boldog vagyok, hogy én is képviselője lehetek ennek a csodálatos sportnak, és a célom, hogy minnél több embernek közvetíthessem azt a rengeteg jótékony és pozitív hatását amit én is kaptam tőle itt az Aerial Yoga Hungary studiójában.
Mindenkit nagy szeretettel várok az óráimon

Recepció:

H-P 17:00-20:00
Napközben emailben vagyunk elérhetőek


Aerial Yoga Hungary
+36 30 424 02 42


Aerial Sports Academy
+3630 992 90 55

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31

1074 Budapest, Dohány utca 28

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

A honlap tartalmának másolása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

@ Copyright 2014. Aerial Yoga Hungary

All rights reserved! / Minden jog fenntartva!