életmód tanácsadás

Napjaink igen divatos témája az életmódváltás.

Változtassunk szokásainkon, életmódunkon, táplálkozásunkon, őrizzük meg egészségünket. Kampány felhívások, könyvek, cikkek, riportok tucatjaival találkozunk naponta, melyek az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás szerepére hívják fel a figyelmet.

A sikerhez vezető úton az első lépés a kellő késztetés.
Mindenkit más motivál, szépség, egészségmegőrzés, vagy egy már ismert betegség kényszerítő ereje. Keressük meg, minket mi készet a változásra? Mi a moivációnk?

A kérdés ezután egyszerű: HOGYAN?

Nem elég csupán elkezdeni mozogni, szükség van a táplálkozás rendszabályozására, de ha azon módosítunk, akkor a napi ritmusunkat is át kell szerveznünk és így tovább. A végén oda jutunk, hogy mindenen változtatni kéne, akkor inkább hagyjuk és 1-2 hét után feladjuk, mert nem tudunk rendet tenni a káoszban. Szerintem egy edző feladata, hogy segítsen rendet tenni, ami apró lépésekben az edzőteremtől halad egészen a “hálószobáig”. Nem elkezdeni nehéz, hanem fenntartani az érdeklődését, ami újra és újra elindít a tudatos egészséges életmód útján. Mi magunk is tudjuk, hogy olykor könnyebb út a vonzóbb, még ha tudjuk is, hogy az nem a kívánt eredményt hordozza magában. Attitűdöket, berögzült szokásokat kell megváltoztatni, ez kihívás számomra, célom nem csupán az, hogy az általam edzett vendégek jobban nézzenek ki, hanem hogy képesek legyenek egy komplex számukra eredményes és tudatos egészséges életet létrehozni az élet legtöbb területén, amiben központi szerepet kap a testmozgás heti rendszerességgel.

Hiába, lehet közhelyesen hanzgik, de IGAZ:

Merni kell élni és megélni az álmainkat:

Recepció:

H-P 17:00-20:00
Napközben emailben vagyunk elérhetőek


Aerial Yoga Hungary
+36 30 424 02 42


Aerial Sports Academy
+3630 992 90 55

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31

1074 Budapest, Dohány utca 28

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

A honlap tartalmának másolása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

@ Copyright 2014. Aerial Yoga Hungary

All rights reserved! / Minden jog fenntartva!