Dági Viktória

Dági Viktória vagyok, már 7 évesen sport és tornatagozatos osztályba jártam, ahol több évig talajtornáztam és szertornáztam Kiskunhalason, több versenyen is részt vettem. Utána következet az életemben 5 évnyi modern tánc.

Már Budapesten éltem, mikor 2017 tavaszán a barátnőm elvitt az első Air Yoga órámra Larához és teljesen magával ragadott ez a légies, nőies sport. Rögtön beleszerettem és nagyon örültem, hogy ilyen különleges órákon vehetek részt és fejlődhetek. Lett egy sport, ami az életemmé vált és megtaláltam benne önmagam. Újra sikerélményeim lettek hosszú idő után, és óráról órára éreztem a kihivást és hogy átléptem a határaimat.  

Az élet úgy hozta, hogy 2018 novemberében visszaköltöztem Kiskunhalasra, hiszen jött egy nagy lehetőség, hogy tarthatok jóga órákat a Hard Work Crosstraining csoportnak. Óriási boldogság és izgatottság volt bennem.
Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert az edzőm Gulyás Lara Dorottya segitett összeállitani az óráim tematikáját, amiért nagyon hálás vagyok Neki.
2019. január közepétől kezdtem el rendszeresen tanitani talaj jógát, hatha yogát heti 3 órában. Nagyon sokat nyújtott nekem ez a sport, és rengeteget köszönhetek a vendégeimnek is, sok élményt és tapasztalatot kapok általuk minden órán.

2019. őszén sikeres vizsgát tettem, mint Aerial Yoga oktató.
Minden alakalommal az a célom, hogy átadjam azt az érzést, amit nekem is nyújtott az Air Yoga… ami nem más mint: / nyugalom/ magabiztosság /  nőiesség /

2019. decemberétől pedig az Aerial Yoga Hungary oktatója vagyok, a következő órákon várom a vendégeket:
Aerial Yoga, Gerinc Yoga, Aerial Fitness, Hatha Yoga, Jógakerék

Recepció:

H-P 17:00-20:00
Napközben emailben vagyunk elérhetőek


Aerial Yoga Hungary
+36 30 424 02 42


Aerial Sports Academy
+3630 992 90 55

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31

1074 Budapest, Dohány utca 28

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

A honlap tartalmának másolása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

@ Copyright 2014. Aerial Yoga Hungary

All rights reserved! / Minden jog fenntartva!