top of page

Air Jump - Bungee Workout

Kedves Vendégeink, Érdeklődők!

Jelenleg nem tartunk heti rendszerességgel órarend szerinti csoportos órákat.

Előre egyeztetett időpontban Bungee Workout órákra csak személyi edzés keretein belül vagy privát csoportos órákra van lehetőség (szülinap, csapatépítő, lánybúcsú stb. ) a Dohány utcai stúdiónkban.

 

 

 

Air Jump vagy másnéven Bungee Workout nem más mint egy heveder, egy gumikötél és a levegő segítségsével végzett táncszerű edzés.
Pörgős dinamikus óra, ahol szó szerint szárnyalunk a levegőben. A gumikötél egyik vége a plafonra van rögzítve a másik vége pedig a derekat körülvevő övre.

Az irányzat Bangkokból indult, de mára már az USA-tól kezdve elért Európába és mi úgy döntöttünk 2017-ben, hogy bele vágunk Budapesten is. Így indult el az Air Jump Bungee Workout Budapest.

Az erős gumikötél segítséget nyújt és egyben élvezetessé teszi a feladatok végrehajtását. Fejleszti a mozgáskoordinációt, erőállóképességet, ritmusérzéket, kifejezetten magas stresszoldó hatás. Előképzettséget nem igényel.

 

A gumiköteleket testsúlykilógramnak megfelelően adjuk a vendégekre, így biztosított a megfelelő ellenállás. A Gumikötél 120 cm hosszú, speciális karabíner és heveder van kialakítva a megfelelő biztonság érdekében.

Az egyéb felfüggesztések már jól ismertek az Air Yoga vagy Aerial Fitness óráinkról.

Az órákon rövid könnyen elsajátítható, táncszerű zenés koreográfiakat tanulunk, melyet többször ismétlünk. Tulajdonképpen egy félig meddig légtáncról beszélünk.

Szuper jó hangulat és egy pörgös dinamikus edzésforma. Az edzéseken úgy fáradsz el, hogy észre sem veszed :)


Mit hozz magaddal az órákra?
Kényelmes, zip-zár egyéb kiálló kiegészítő mentes ruházat
lehetőség szerint hosszú vagy 3/4-es nadrág,
rövid vagy hosszú ujjú póló.
Mezítláb
Víz, Törölköző
#repüljvelünk

bottom of page